תמיכה אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

09/07/2012 | 11:18 | מאת: אני

שלום דר' אתמול הוחזרו לי 3 עוברים טריים בהחזרות קודמות קיבלתי תמיכה של זריקת אוביטל אחת או 2 הפעם קיבלתי תמיכה של נרות אנדומטרין 3 פעמים ביום ונאמר לי שבמידה והתוצאה של בדיקת הדם תהיה חיובית להמשיך עם התמיכה. 1- ממה נובע השינוי בתמיכה? האם יש לזה משמעות כלשהי? 2- האם צריך לקחת את הנרות בשעוות קבועות או במרווחים שווים? אלפי תודות על הפורום ועל העזרה !

09/07/2012 | 13:31 | מאת: פרופ' שחר קול

1. כנראה הוחלט לפי הנתונים הספציפיים במחזור זה. 2. יש לשאוף לכך.

09/07/2012 | 17:23 | מאת: אני

דר' קול תודה רבה על המענה המהיר שאלה אחרונה בבקשה - מה אמור להיות הפרש השעות בין הנרות? תודה מראש

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית