הזרעה בייתית

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

08/07/2012 | 11:57 | מאת: שילי

שלום רב!  אני מנסה להיכנס להריון עם חבר באמצעות הזרעה ביתית.  הוא גומר בקונדום, מוריד אותו ומיד אני שואבת את נוזל הזרע עם מזרק סטרילי ומחדירה אותו לגופי.  יש לי כמה שאלות בנוגע לכל הפרוצדורה הזו: 1. האם הקונדום יכול להזיק לזרע במידה וכמובן אין קוטל זרע בקונדום?  2. האם בגלל שלא קיימנו יחסי מין מלאים הזרע ידחה  ולא יקלט? 3. למה כשאני מחדירה את נוזל הזרע הרבה ממנו נפלט החוצה למרות שאני שוכבת עם האגן כלפי מעלה במשך רבע שעה?  4. יכול להיות שהזרע יצא מהנרתיק כשאני קמה או מורידה את האגן (אחרי רבע שעה)?  5. מה הסיכויים להיקלט בצורה זו? 6. האם יש משהו נוסף שניתן לעשות כדי לייעל את הקליטה של הזרע? אודה מאוד על כל תשובה והמלצה לשיפור!!!!

09/07/2012 | 13:33 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא 2. לא 3. זה תקין. 4. כן 5. טובים, אם הזרע טוב, את צעירה, יש ביוץ, ואין בעיה מכאנית. 6. לקיים יחסים בלי קונדום. כל הסיפור לא ברור לי....

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית