בחילות קשות לקראת שאיבה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

05/07/2012 | 13:14 | מאת: אחת

שלום ד"ר יש לי שתי שאלות: 1. האם מאכלים חריפים משפיעים לרעה על הפוריות? 2. אני לקראת שאיבה לוקחת מונוגון ואורגאלוטרן. יש לי בחילות קשות מאוד כך שקשה לי לתפקד. התופעות האלה היו בשאיבות הקודמות והצוות המטפל אומר שזה בסדר. מה דעתך? האם לסבול ולהתאפק? האם כל סוגי ההורמונים (הזריקות) אמורים לגרום לאותן תופעות, כי כך הגוף שלי מגיב? אנא תשובתך תודה רבה!

05/07/2012 | 13:35 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא 2. לא שכיח. אפשר לנסות תכשירים אחרים, אך סביר כי ההפשעה תהיה דומה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית