תוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

03/07/2012 | 13:25 | מאת: אני

דר' קול שלום לפני כחודשים ביצעתי היסטוסקופיה שבה "שוחררה" הידבקות שהייתה לי ושלחו את בעלי לעשות בדיקת זרע. התוצאות הגיעו אבל אני לא מבינה את המשמעות - אודה לעזרתך. concentration-0.1 ml total count- 2.5 ml mottilit (within 3c'-60') 43% <40% total motile count- 1ml morphology 14% NORMAL, 4-14% MEDIUM, <4% POOR הערות הבדיקה - מומלץ לחזור על הבדיקה תודה מראש

05/07/2012 | 08:18 | מאת: פרופ' שחר קול

התשובה לא הועברה בצורה נכונה ומלאה. קשה להתייחס. מציע לפנות עם המסמך המקורי לרופא הנשים המטפל.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית