כאבי בטן

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

02/07/2012 | 12:35 | מאת: טליה

צהריים טובים. עקב הופעת ציסטה לאחר טיפול בגונאל אף קיבלתי גלולות. התחלתי לקחת אותן מהיום ה 15 למחזור (לפני הביוץ). עכשיו עברו כבר 11 ימים שאני לוקחת את הגלולות ופתאום התחילו לי תופעות לוואי כגון: החזה גדל בצורה משמעותית שכמעט לא נכנס לחזיה, כאבי בטן תחתונה שבאים והולכים(לא חדים), בחילות. רציתי לשאול האם זה נורמלי שתופעות לוואי התחילו רק ביום ה 10 לנטילת הגלולות? האם תופעות אלה נורמליות? תודה

02/07/2012 | 12:42 | מאת: פרופ' שחר קול

תחילת הגלולות הייתה מאוחרת, לכן אולי היה ביוץ? רצוי לבדוק.

02/07/2012 | 15:12 | מאת: טליה

תודה על התשובה,גם אם היה ביוץ זה משנה?יכול להיות שבגלל זה התחילו תופעות לוואי מאוחרות?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית