החזרת מוקפאים על בסיס טבעי

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

19/06/2012 | 17:27 | מאת: מיכי102

שלום לקראת החזרת מוקפאים בני 3 ימים על בסיס טבעי ויש לי שתי שאלות: 1. כשנותנים אובריטרל אז יש דיוק מירבי בשעת ההחזרה. בהחזרה על בסיס טבעי לא ניתן לדייק ברמת השעה. איך מחליטים באיזו שעה להחזיר? 2. אני מבצעת את ההחזרה בהרדמה מלאה. בהחזרה ללא הרדמה מבקשים לשתות מים כדי להדגים את הרחם טוב יותר, וכאן אני בצום. איך מתגברים על כך?

20/06/2012 | 12:29 | מאת: פרופ' שחר קול

1. חלון ההשרשה מספיק רחב ולכן אינו רגיש להבדלים של כמה שעות. 2. לא מרוקנים השלפוחית בבוקר.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית