בטא

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

19/06/2012 | 16:16 | מאת: אלינור

שלום ד''ר אני אחרי החזרת שני עוברים בשלב בלוציסט ביום ה12 להחזרה בטא 630 ביום ה14 להחזרה בטא 1250 ביום ה21 להחזרה בטא 14514 כמה שאלות 1.האם הכפלת הבטא תקינה או גבוהה מידי? 2. אני ללא דימומים לאורך כל התקופה האם מעיד כי שני העוברים ניקלטו 3.מתי אפשר כבר לעשות בדיקת אולטרסאונד ( לא מוקדם מדיי כדי שאוכל גם לצפות לדופק) ההחזרה בוצעה ב29.5 לפי חישוב אני בשבוי 5+3 נכון? מלבד זאת כבר יומיים רצופים כשאני קמה מהמיטה או ממצב ישיבה לעמידה יש לי מין טישטוש ( רואה שחור) וזה עובר תוך כמה שניות אתמול בלילה כשקמתי מהמיטה הגעתי למצב שלא היצלחתי לראות כלום ולא יכלתי להמשיך לעמוד ורציתי רק לשכב שוב במיטה והיתחלתי לנשום מהר וכמעט התאלפתי הבטן התקווצה נורא מימה זה יכול להיגרם בתודה וסליחה על כל כך הרבה שאלות

20/06/2012 | 12:28 | מאת: פרופ' שחר קול

1. יש לבצע א.ס. 2. יש לבצע א.ס. 3. היום כדי לענות על 2. חודש מהשאיבה כדי לראות דופק. 4. יש ירידה בל"ד על רקע שינוי מהיר של תנוחת הגוף משכיבה לעמידה. זה שכיח בהריון. יש להימנע מכך ע"י שינוי איטי.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית