היסט' ניתוחית

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

14/06/2012 | 09:35 | מאת: ל

היי שחר. אני מטופלת אצלך, החלטנו שאלך לד"ר שלמה פילמר, והכן יש לי נקבע לי מאוד לניתוח...... יש לי כמה שאלות: 1.ההדיבקות שראיתה האם היתה רק בחצוצרה או גם ברחם, כי תוצאות הבדיקה מסרו כי ישנה אופציה לפתוח הידבקות בחצוצרה שמלית 2. כמה זמן מנוחה אחרי הניתוח צריך או שחוזרים לפעילות רגילה 3. האם ניתן להימנע מהניתוח ולגשת ישירות לIVF 4. אני מאוד פחודת מהניתוח הנ"ל, מפחדת שיגרם נזק בלתי הפיך 5. מבחינת ניתוח ד"ר פילמר הוא אחד הטובים, אני בידיים טובות?

14/06/2012 | 18:18 | מאת: פרופ' שחר קול

1. יש לבדוק בתיק הרפואי, לא בפורום. 2. ימים ספורים. 3. לשיחה במרפאה. 4. אין מקום לפחד. 5. בהחלט.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית