אלרגיה לאוטרוגסטן ולאנדומנטין

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

02/06/2012 | 10:33 | מאת: אלינור

שלום אני לאחר 5 ימים לאחר החזרת 2 עוברים טריים ונתמכת כרגע על ידי אנדרומנטין לאחר שאוטרוגסטן גרם לאלרגיה סביב הנרתיק אותה אלרגיה שעדיין לא חלפה ניגשתי לרופאת הנשים שלי והסברתי לה על האלרגיה היא החליפה לי לגל קרינון ואמרה לי לשים אבליה אחת בבוקר ושניים בערב עדיין לא התחלתי איתם מאחר ואני רוצה לפנות שוב ליחידה שמטפלת בי כי לא ניראה לי הגיוני שמ800 מג (אוטרוגסטן) לרדת למינון של 300 מג ( אנדרומנטין) ועכשיו ל270 מג (קרינון) אני פוחדת להתחיל שמא יהיה חסר לי ההורמון בכל זאת זה ירידה בכמות לא מזערית אם מסתכלים מאוטרוגסטן ושאלה נוספת שלי היא מה יכול לגרום לאלרגיה כל כך חזקה כל המקום מגורה ונפוח(סליחה על התיאור) שאלתי את רופאת הנשים אם ניתן להשתמש באזשהי משחה והיא טענה שלא! מה לעשות להמשיך לסבול? תודה מראש על התשובה

02/06/2012 | 16:55 | מאת: פרופ' שחר קול

יש להתאים התמיכה למטופלת. במקרה שלך יש לחשוב על פתרונות יצירתיים בדמות HCG במינונים קטנים. חבל לסבול. יש חלופות.

02/06/2012 | 17:10 | מאת: אלינור

תודה על התשובה ושאלה נוספת אני יכולה להתחיל עם הג'ל של קרינון לבינתיים עד לביקור הבא של הרופא... אפילו שהמינון הוא נמוך הודה על תשובה מהירה אני לא רוצה לעשות נזק לעובר בכך שאני מפסיקה על דעת עצמי את האנדרומנטין שאלה נוספת אם אפשר... הזכרת שיש פתרון נוסף בדמות HCG למה הכוונה?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית