תמיכה לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

29/05/2012 | 09:40 | מאת: מיכי102

שלום ד"ר קול, ביצעתי החזרה ביום רביעי שעבר ומאז אני לוקחת 2 אוטרוגסטן100 בבוקר ובערב, אני חוששת שהחומר לא נספג בגוף, כי יש לי הרבה לבן על התחתונים, ואני לא מכניסה עמוק מאוד. 1.זה התמיכה תקינה בעיניך? 2.איך אפשר לוודא שאכן מבתצעת ספיגה תקינה של הפרוגרסטרון? 2. האם יש חשיבות לשעת הלקיחה? עדיף ממש בערב לפני השינה - ב 21:00 ובבוקר ב 06:00 , או שעדיף לשמור על הפרש של 12 שעות?

29/05/2012 | 11:57 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לרוב נותנים במינון גדול יותר, אך יש לדעת את מלוא הפרטים הקליניים כדי להחליט. 2. אפשר למדוד פרוגסטרון בדם, זה יתן אינדיקציה האם רירית הרחם מקבלת את מה שהיא צריכה. 3. לא קריטי

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית