שלום ד"ר קול

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/05/2012 | 06:57 | מאת: אני

אני בת 36 אמא לתאומים בני 7 מהריון ספונטני לפני כשנה היה לי FSH 18 עברתי 6 סבבים של IVF כושלים היום שאיבות בין 3-7 ביציות כרגע בהפסקה שמתי לב (כבר לא זוכרת אין המחזור שלי לפני הטיפולים חוץ מזה שהוא סדיר מאוד כל 30 יום) שאחרי 3 ימים דימום יש לי כ-2/3 נקיים ואז למחרת דימום או מקיום יחסי מין או מסתם ללא סיבה ככה כל חודש קבוע האם זה בגלל הרזרבה שחלתית נמוכה? ממה זה נובע?

16/05/2012 | 08:19 | מאת: פרופ' שחר קול

אין קשר. צריך לבדוק. פאפ קולפוסקופיה

16/05/2012 | 08:58 | מאת: אני

וואו הלחצת אותי עכשיו לפני שלוש שנים היה לי פאפ לא תקין חשדו ב-CIN 1 עשו לי קולפסקופי וביופסה שיצא תקין יתכן כי זה חזר?

16/05/2012 | 21:10 | מאת: אני

אני מאוד לחוצה גם אם הדימום מלווה בכאבי מחזור זה עדיין קשור לצצואר הרחם ולא לתפקוד השחלות? תודה

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית