בבקשה אני צועקת למידע !!!

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

11/05/2012 | 09:48 | מאת: בוטן

בוקר טוב לכן, אני בדיוק שבוע לאחר החזרה ושבוע הבא הבדיקה . בימים האחרונים היו לי טיפה הפרשות חומות לא התייכסתי כלל עד שהבוקר הן ניהיו יותר נוטה לאדום ..... דבר ראשון שעלה לי לראש זה להתקשר לרופא לשאול מה קורה ? הסביר לי לעלות את מינון התמיכה ( נר אוטרוגסטן ) ואם עד יום א ' יהיה דימום לבוא אלוי .... אני מבולבלת ... זה סימן להשרשה ? סימן למחזור ? חשוב לי לציין שנכשלנו בעבר בטיפולים הייתי מקבלת מחזור ממש סמוך לשיחה של השבועיים ... גם הפעם אני צריכה לקבל מחזור שבוע הבא!!

13/05/2012 | 10:40 | מאת: בוטן

למה אין תשובה לשאלה שלי?? אגב חזרתי היום למרות הדימומים הרופא לקח דם + קיבלתי זריקת אוביטרול חצי זריקה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית