המון תודה ד"ר קול על התשובה, רק כמה שאלות הבהרה...

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

08/05/2012 | 14:01 | מאת: אילי

האם הציסטות נוצרו כיוון שהגוף החל פעילות טבעית של המחזור ואם לא הייתי לוקחת את הדקה הייתי מבייצת לבד, כי כבר היו קיימים זקיקים? האם נכון היה לבצע בדיקת דם ואולטרסאונד לפני שהתחלתי את הטיפול ביום ה-21? (אני פוליציסטית) אז בעצם נכון להמשיך עם הדקה עוד מס' ימים, שני ההורמונים יכולים לרדת? הציסטות לא יפריעו להמשך הטיפול? (אחת מהן אולי דרמואיד), סליחה על ריבוי השאלות :)

08/05/2012 | 14:04 | מאת: אילי

09/05/2012 | 17:13 | מאת: פרופ' שחר קול

מומלץ לוודא ההרומונים ביום תחילת הדקפפטיל. מקווים לזהות שהיה ביוץ. במצב הנוכחי, מומלץ להמשיך עם הדקפפטיל, ולקוות שיושג ניטרול המערכת והעלמות הציסטות, כך שניתו יהיה להתחיל בגירוי שחלות.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית