נתוני זרע - המשך שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

07/05/2012 | 20:38 | מאת: שירי

ד"ר קול שלום שוב :-) לפני מספר ימים הבאתי בפניך נתוני זרע ללא נתון מורפולוגיה שהתפלאת כי חסר. זה הדליק אצלי נורה אדומה והתקשרתי לבנק לבקש נתון זה - אך נתקלתי בסירוב לקבלתו. האם עליי לחשוש כי מרכיב זה עלול להכשיל את סיכויי ההפרייה? שוב אלו הנתונים לתזכורת: volume: 0.7ml (6^)Concentration: 50*10 Motility (%): 40% Motility (grade): +2 +3

07/05/2012 | 21:46 | מאת: פרופ' שחר קול

בהנחה שאלו נתוני הזרע לאחר הכנתו, המספרים טובים. הן לגבי הפריה ע"י הזרעה תוך רחמית, והן לגבי הפריה חוץ גופית.

07/05/2012 | 21:48 | מאת: שירי

ביקשת לראות מורפולוגיה קודם, וכעת אתה מתעלם מנתון זה? האם הוא לא חשוב?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית