פרוטוקול ארוך

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

25/04/2012 | 17:35 | מאת: רונית

אתמול התחלתי להזריק 4 אמפולות של מנוגון (כבר שבועיים עם דקפפטיל) האם עלי לבצע בדיקות דם לאחר חמישה ימים ממועד התחלת המנוגון או שניתן לבצע גם לאחר שלושה ימים, או שזה לא משנה? בדרך כלל אני לוקחת 14 ימים של מנוגון. תודה ועצמאות שמח

25/04/2012 | 17:38 | מאת: רונית

התכוונתי 14 ימים של מנוגון עד לשאיבה כמובן ולא עד לבדיקות הדם (למקרה שלא הייתי ברורה)

25/04/2012 | 18:15 | מאת: ד"ר שחר קול

לדעתי, יש לצמצם מספר הבדיקות למינימום. אם יש ניסיון קודם, ניתן להתחשב בו ולזמן המטופלת למעט בדיקות מעקב. לכן יש לשער שביקורת לאחר 5 ימים זה בסדר.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית