פרוגסטרון נמוך ובטא חיובית

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

23/04/2012 | 16:38 | מאת: אופטימית

שלום ד"ר קול, ביום חמישי ה 19 לחודש קיבלתי תוצאה של בטא חיובית 180 , פרוגסטרון 26 הטיפול היה מחזור מוקפאים על בסיס של אסטרופם ואח"כ אוטרוגסטן. אתמול הבטא עלתה יפה 759 הפרוגסטרון עלה מעט ל29 . מה שלא מניח את דעתי הוא שיש לי הכתמות דמיות שיוצאות עם התמיכה ואני מרגישה שהו מתחזקות מעט. האם זהו דבר נורמטיבי? האם אתה חושב שיש צורך לעבור לזריקות פרוגסטרון במקום התמיכה הוואגיאנלית ? אני מקבלת 3 פעמים ביום אוטרוגסטן 4 כדורים כל פעם זה של ה100 מ"ג ואסטרופם פעמיים ביום 2 כדורים בבוקר ו2 כדורים בערב , מקווה שהייתי ברורה קצת לחוצה.

23/04/2012 | 17:48 | מאת: דר' קול

לא אמור להיות דימום בהריון. הפרוגסטרון תקין, בעיקר בהתחשב שריכוזו ברחם גבוה פי כמה בהשוואה לריכוזו בדם. אפשר לתת במקביל גם זריקות פרוגסטרון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית