זריקת המטוטרקסט

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/04/2012 | 10:28 | מאת: יעלי

שלום ד"ר, קודם כל תודה על התשובות המקצועיות, לגבי זריקת המטוטרקסט: 1. כמה זמן אחרי אפשר לנסות להיכנס שוב להריון? 2. האם הזריקה פוגעת בחצצורה ? בפריון? 3. מהן תופעות לוואי של הזריקה? 4 ושאלה אחרונה וחשובה - האם הזריקה משמידה גם מה שנמצא בתוך הרחם או רק מה שמחוצה לו.

16/04/2012 | 12:46 | מאת: פרופ' שחר קול

1. אין מחקר מבוקר העונה על השאלה, אך כנראה 3 חודשים זו תקופה סבירה. 2. לא פוגעת בחצוצרה או בפריון 3. במינונים המקובלים - תופעות מינוריות: בחילה, חולשה, עייפות. 4. כן

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית