המשך הריון כימי או חוץ רחמי

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

15/04/2012 | 18:54 | מאת: יעלי

בהמשך לשאלה כימי או חוץ רחמי, היום עשיתי בטא ויצא 90 (לפני 4 ימים היה 78) האולטרסאונד עדיין לא מראה הריון, הרופא המליץ לי לחכות יומיים ולעשות שוב בטא ואם לא ירד או שימשיך לעלות לעשות את זריקת המטורקט. שאלתי: האם הזריקה הזאת מסוכנת? זה פוגע בסיכויים הבאים להריון? האם כדאי לחכות יותר מיומיים בלי לסכן את עצמי? (אני עדיין מדממת אבל דימום סביר לחלוטין כמעט ללא כאבים) לי יש תחושה שזה יתאפס מעצמו. מה אתה ממליץ? אני אובדת עצות. תודה מראש ד"ר.

15/04/2012 | 20:34 | מאת: פרופ' שחר קול

בשלב זה אין דחיפות. יש להמשיך לעקוב. אם הבטא ממשיך לעלות אין מנוס מטיפול שהוצע לך. אפשר לחכות יומיים ואפילו יותר.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית