תמיכה לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

14/04/2012 | 12:30 | מאת: רונית

ידוע לי שלאחר החזרה יש לתת תמיכה של פרוגסטרון, אם כך מדוע לעיתים נותנים בנוסף פרגניל או אוביטרל הרי תכשירים אלו אינם כוללים פרוגסטרון? כמו כן כיצד יודעים שעלית הבטא תקינה כאשר מזריקים את התכשירים הללו באופן לא קבוע? תודה רבה ושבת שלום

14/04/2012 | 17:01 | מאת: פרופ' שחר קול

התמיכה נקבעת באופן אישי לכל מטופלת. יש מטופלות הזקוקות לפרוגסטרון. יש מטופלות הזקוקות לזריקה אחת של אוביטרל. יש מטופלות הזקוקות לפרוגסטרון ואסטרוגן. ...לכל אחת יש לתפור החליפה לפי מידה. אין טעם להזריק HCG ימים ספורים לפני בדיקת הבטא.

14/04/2012 | 19:33 | מאת: רונית

כמה ימים נשאר ה- HCG בדם?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית