פרוגסטרון לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

13/04/2012 | 10:37 | מאת: אלה

שלום וחג שמח, ביום רביעי האחרון ה 4.4 נצפה זקיק של 18+רירית 10+אסטרדיול 689+פרוגסטרון 5.7- מעקב אחר ביוץ טבעי ללא הורמונים+אוביטרל. באותו היום הרופאה אמרה לי להזריק אוביטרל- הזרקתי בשעה 18:00 מכיוון שההזרעה נפלה ביום שישי ערב חג אז קיימנו יחסים רגיל- בימים רביעי, חמישי, שישי (ההזרעה הייתה אמורה להיות בשישי בבוקר) נתוני הזרע בינוניים על פי האורולוג שהיינו אצלו (מורפולוגיה נמוכה, השאר יחסית תקין) היום עשיתי בדיקת פרוגסטרון+אסטרדיול יצא פרוגסטרון 21.7 אסטרדיול 364 אני מבינה שביוץ היה אבל זה לא נמוך מדי? האם עוד יכול להיות הריון עם נתונים כאלה? האם זה אומר שאצטרך תמיכה בפעם הבאה במידה ולא אקלט החודש? תודה רבה!!!

13/04/2012 | 13:56 | מאת: פרופ' שחר קול

יתכן הריון עם נתונים אלו. תמיכה לאחר ביוץ טבעי לא תשנה את המהלך. מעבר לערך הנפשי-פסיכולוגי המנחם של המילה "תמיכה" , אין בכך להשפיע על התוצאה הסופית.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית