שאלה לגבי ערך בטא

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

09/04/2012 | 20:59 | מאת: שלי

שלום ד"ר קול, ב 23.3 שאיבה, ב 26.3 החזרת שני עוברים ומתן חצי מזרק אוביטרל כתמיכה נוספת. בהוראת הרופא בצעתי בדיקת בטא אתמול, ב 8 לאפריל, 12 יום לאחר ההחזרה וחצי-אוביטרל. התוצאה של בדיקת הבטא = 729. 1. האם ייתכן ומדובר ב"שאריות" של אוביטרל, או שניתן להניח שמדובר בתחילת הריון? 2. האם ערך כזה עשוי להצביע על הריון כימי? תודה וחג שמח!

10/04/2012 | 08:32 | מאת: פרופ' שחר קול

1. הריון. 2. האבחנה של הריון כימי היא תמיד בדיעבד. יש לצפות להריון תקין.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית