היי

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

09/04/2012 | 00:02 | מאת: היי

שלום יש לי שאלה בחודשים האחרונים אני מקבלת מחזור כל 45 ימים! אני לפני הזרעה במעקב ביוץ ובבדיקות דם יצא שיש זקיק אך הוא לא מבייץ! הרופאה שלי אמרה שנתחיל טיפול באקללמין השאלות: 1. האם האקולומין גורם לכך שהמחזור יהיה סדיר? או שאני ימשיך לקבל כל 45 ימים? 2. האם ברוב המקרים הכדורים האלה גורמים לרירית להיות דקה?

09/04/2012 | 07:42 | מאת: פרופ' שחר קול

1. איקקלומין ניתן כדי לגרום לביוץ (אם אין ביוץ טבעי). 2. בכ-30% מהמטופלות עם איקקלומין הרירית דקה מידי.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית