חודשיים וחצי לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

04/04/2012 | 21:19 | מאת: נעמה

שלום, לפני חודשיים וחצי עברתי גרידה אחרי הפסקת דופק. אחרי הביוץ שאחרי המחזור הראשון ראו רירית לא סדירה 6 מ"מ. ועכשיו אני מבייצת שוב (אחרי המחזור השני) - ראו רירית 11 מ"מ סדירה, אבל עם קצת נוזל - ובאמת ב3-4 אחרונים היו לי הפרשות חומות ולפעמים קצת צמיגיות. האם זה בסדר שאחרי המחזור השני שאחרי גרידה, יהיו הפרשות חומות לפני הביוץ? האם אתה רואה שיפור במצב הרירית/הרחם? אם יש הפרשות חומות לפני ביוץ אז אסור לנסות להיכנס להריון באותו חודש? איזה בדיקות אני צריכה לעשות?

05/04/2012 | 09:10 | מאת: פרופ' שחר קול

הרושם הוא שהרירית התאוששה. אם יש ביוץ - אפשר לנסות להרות, בלי קשר להפרשות. סביר כי ההפרשות ייעלמו בהמשך.

05/04/2012 | 10:48 | מאת: נעמה

האם אתה סבור כי ההפרשות החומות/נוזל ברירית בתקופה שלפני ביוץ הם בגלל בעיה הורמונלית זמנית בגלל הגרידה, או בגלל בעיה מכנית של אולי הידבקויות מהגרידה? בכל מקרה, אפשר לנסות להרות ולא תיהיה בעיה בהשתרשות בגלל הנוזל?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית