האם לעשות בדיקה...?

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

01/04/2012 | 20:20 | מאת: אורטל

שלום, הווסת האחרונה שלי הייתה ב 14.3 ולאחר 3 ימים התחלתי לקחת אסטרופם לפני החזרת עוברים. הכדורים לא השפיעו עליי וב 28.3 הפסקתי אותם. הרופא שלי ביקש ממני לעשות בדיקות דם ביום השלישי למחזור הבא. אתמול, 31.3 הופיע לי דימום קל מאוד. אני לא יודעת אם להתייחס לזה כווסת או כדימום מהכדורים? אם אני יעשה את הבדיקות שהוא ביקש ממני התוצאות יהיו טובות....? תודה!

04/04/2012 | 17:49 | מאת: פרופ' שחר קול

לא ברור למה הכוונה - לא השפיעו ? אם מפסיקים אסטרופם יש לוודא בוא וסת מסודר ע"י חשיפת הרחם לפרוגסטין. ללא חשיפה זו הרירית מאבדת מיציבותה ומתקלפת באורח בלתי סדיר.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית