תוצאות בדיקת זרע-לקראת הריון

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

29/03/2012 | 15:37 | מאת: רן

שלום רב אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר מס' חודשים. עשיתי בדיקת זרע ואני מעוניין לדעת מה משמעות הערכים הבאים, הבנתי שישנה איזו בעייתיות בהם: צבע: צהבהב התנזלות לאחר 30 דקות: +++ נפח 4.0 מ"ל ריכוז: 52X10 PH: 7.6 תנועתיות: 42% סוג תנועה: פרוגרסיבית 31% ליוקוציטים: 2.3 מ"ל אגלוטינציות: שלילי מורפולוגיה: תאים תקינים: 2% פתולוגיות ראש: 85% פתולוגיות זנב: 13% אנא, לתשובתך אודה, רן

31/03/2012 | 13:53 | מאת: פרופ' שחר קול

ריבוי צורות פתולוגיות של זרע. יתכן ויהיה צורך בטיפולי פריון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית