כאבי מחזור

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

28/03/2012 | 14:17 | מאת: נועה

שלום, אני בת 42, אימא לילד בן שנתיים מהריון ספונטני ומנסה להרות בשנית לילד מספר 2. אני בטיפולים כבר כשנה ושמתי לב שבחודשים האחרונים, גם החודשים שאני לא בטיפול (החודש אני כבר חודש שני ללא טיפול. טיפול בחודש הבא), יש לי כאבי מחזור שמתחילים שבוע אחרי הביוץ ונמשכים כמעט ללא הפסקה עד שמגיע דימום וזאת בניגוד לעבר שכאבי מחזור היו נדירים מאוד אם בכלל.. 1. מה לדעתך יכולה להיות הסיבה לכאבים הללו? 2. האם לטיפולים שאני עושה (הורמונים) יש קשר למרות שלדוגמא החודש אני כבר חודשיים ללא טיפול? 3. האם יש קשר בין הכאבים הללו לסיכויי ההצלחה?

28/03/2012 | 15:47 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא יודע, דורש בדיקה. 2. להורמונים (גונדוטרופינים) יש השפעה רק בחודש בו ניתנים. 3. יתכן, תלוי בסיבה / אבחנה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית