אסטרדיול

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

25/03/2012 | 18:03 | מאת: ליזה

שלום ד"ר אני בסוף שבוע חמישי. בטא 1850. פרוגסטרון 40. אסטרדיול 300 pmol/l לפני מספר ימים ענית לי בפורום שכדאי לקחת תמיכה של אסטרוגן ( תמיכת פרוגסטרון אני כבר לוקחת) מה הערך התקין של אסטרודיל בתחילת הריון? למה כדאי לקחת תמיכה? האם חוסר באסטרודיל יכול להביא להריון לא תקין? המון תודה!!!

26/03/2012 | 07:45 | מאת: פרופ' שחר קול

תוצאות הבדיקה הקודמת הצביעו על רמה נמוכה יותר של אסטרדיול, לכן ההמלצה על "תמיכה". בשלב זה יש לבצע א.ס. כדי להעריך תקינות ההריון ומיקומו.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית