אורך המחזור

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

24/03/2012 | 08:29 | מאת: רון

קראתי פה בפורום שאורך המחזור יכול להעיד על בעיה ברירית. כאמור בת 41 לאחר ארבעה טיפולים באיקסי, בטיפול הראשון והאחרון נקלטתי אך העובר הפסיק להתפתח ועברתי פעמיים גרידה. יש לי מחזור שנמשך יומיים ובפעם האחרונה היה לי מחזור יום וחצי (המחזור הראשון לאחר הגרידה), בהחזרות עובי הרירית 10מ?מ. יכולה להיות שיש בעיה ברירית ולכן ההריונות לא מתפתחים? אם כן מה עלי לעשות? תודה

24/03/2012 | 18:54 | מאת: פרופ' שחר קול

רירית סדירה במרקם תקין ובעובי של 10 מ"מ, שוללת בסבירות גבוהה בעייה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית