ד?ר יקר

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

23/03/2012 | 11:45 | מאת: רון

בת 41, לאחר ארבעה טיפולי באיקסי, בטיפול הראשון נקלטתי אולם הדופק הפסיק בשבוע שמיני ועברתי גרידה, גם בטיפול הרביעי נקלטתי (הוחזרו ארבעה עוברים באיכות טובה נקלט רק אחד) אולם לצערי גם עובר זה לא התפתח ובשבוע שמיני וחצי עברתי גרידה. שאלתי היא האם עלי לבצע בדיקות כלשהן? השעון הביולוגי מתקתק ואני בלחץ נוראי. לחוות דעתך אודה.

23/03/2012 | 19:19 | מאת: פרופ' שחר קול

לדעתי, מיותר לבצע בדיקות בשלב זה. אם תעשי כן, תחזרי עם המלצה לזריקות קלקסן על לא עוול בכפך... חבל על הזמן, יש להמשיך בנסיונות בהכרה ברורה שהסיכון להפלה נוספת הוא גבוה.

24/03/2012 | 08:15 | מאת: רון

מדוע הסיכון להפלה נוספת הוא גבוה?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית