שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

22/03/2012 | 15:22 | מאת: שלי

שלום דר? ב27,2 עברתי שאיבה ולאחר יומיים 3 ימים החזרה ב?ה הבטא עולה יפה מתי אפשר לעשות את הus הראשון לראות. שק הריום ברחם ומתי אפשר לראות דופק לפני הבדיקה של הדופק יש לעשות עוד us ? אני לוקחת 2פרוגינובה ו פעמיים בשבוע פרוגסטרון ריטרד 500 ו3 אנדומטרין ביום עד איזנ שבוע צריך לקחת?

23/03/2012 | 19:21 | מאת: פרופ' שחר קול

אפשר לראות דופק ב - 27.3 הצורך בתמיכה נקבע ספציפית לכל מטופלת על סמך נתוניה האישיים. בכל מקרה, אפשר להפסיק לאחר 7 שבועות ממועד השאיבה. בהצלחה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית