עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

31/07/2011 | 15:06 | מאת: שירה

שלום, אני מנסה להכנס להריון והייתי במעקב זקיקים. ידוע לי יום הביוץ המדיוק. שכבתי עם בעלי ביום הביוץ ויום ויומיים קודם. ביום הביוץ התחרמנתי עם גבר נוסף כשהוא היה ערום ואני עם תחתונים וטייץ. הוא גמר בחוץ אך קצת התלכלכתי באיזור. אני לא יודעת מה לעשות ממש חיכיתי להריון. יש מצב שאני בהריון לא מבעלי? שנכנסתי להריון למרות שהייתי עם תחתון וטייץ? לא יודעת אם לבצע הפלה תודה רבה

31/07/2011 | 15:27 | מאת: פרופ' שחר קול

לפי התיאור הסיכוי להריון מהגבר הנוסף הוא אפסי.

31/07/2011 | 15:43 | מאת: שירה

תודה רבה על התשובה המהירה, אני בלחץ עצום. כי זרע הוא נוזלי, למה כתוב שהוא לא חודר לבד ? הרי הוא רטוב ומיד מגיע מהמכנס לתחתון אז למה שלט ימשיך הלאה? שוב ממש תודה אני פשוט בסרטים על טעות מטופשת

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית