אחוזי הפרייה נמוכים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

19/03/2012 | 12:08 | מאת: אני

19/03/2012 | 12:12 | מאת: אני

דר' קול שלום, סליחה זה נשלח בלי השאלה עצמה. רציתי לדעת ממה נובעים אחוזי הפרייה נמוכים? בסבב IFV ראשון היו לי 6 ביציות מתוכם הצליחו להפרות רק אחת שלא נקלטה. סבב IFV שני שוב שאיבה כי לא היה מה להפקפיא לצערי שאבו כבר 10 ביציות ושוב הצליחו להפרות רק 3 מה יכול להיות הגורם לאחוז ההפרייה הנמוך כל כך ? האם זה מעיד על אחוזי ההצלחה של השתרשות העוברים ברחם ? במקרה כזה כמה עוברים היית ממליץ להחזיר ? תודה מראש על כל התשובות ועל השרות המבורך

19/03/2012 | 12:20 | מאת: פרופ' שחר קול

גורמים רבים עשויים להשפיע על אחוזי ההפריה, לכן אין מנוס משיחה מסודרת עם הרופא ביחידה המטפלת, על בסיס הנתונים הספציפיים שלך. מספר העוברים להחזרה נגזר מהמלצות משרד הבריאות, ומהפרופיל הקליני הספציפי של המטופלת.ראי גם http://ivf.co.il/he/hwhat-is-ivf/the-ivf-procedure

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית