הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

18/03/2012 | 19:09 | מאת: לי

שלום רב, אני לאחר הזרעה 3 שלא הצליחה עם איקוקלמין ואוביטרל. אם אני סופרת 14 יום מקבלת המחזור 15.3 ליום ההזרעה29.2 ( על מנת לבדוק מתי היה הביוץ)יוצא שההזרעה בוצעה ביום ה16 לפני המחזור. 1. האם זה אומר שההזעה לא בוצעה ביום הנכון? 2. האם על מנת לדעת מתי היה הביוץ אני צריכה לספור 14 יום אחורה מיום קבלת המחזור גם כאשר היה שימוש באוביטרל? ( בהנחה שהמחזור כל 28 יום). 3. לאיזה טיפול כדאי לעבור לאחר 3 הזרעות שלא הצליחו?

19/03/2012 | 07:29 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא, השלב הלוטאלי לרוב ארוך מהרגיל לאחר טיפול עם איקקלומין. 2. אם היה שימוש באוביטרל, הביוץ קורה בערך 42 שעות לאחר ההזרקה. 3. יעוץ מסודר מחייב לדעת את כל הפרטים, אך באופן מאוד כללי - טיפול המבוסס על גונדוטרופינים והזרעה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית