שאלות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

18/03/2012 | 00:47 | מאת: שואלת

שלום, רציתי לדעת בבקשה 1) מה תפקידו של הפיפל ? 2) מה תפקידה של זריקת הצטרוטאיד לאחר החזרת עוברים ? לתשובתך אודה

18/03/2012 | 11:52 | מאת: פרופ' שחר קול

1. גרידה עדינה שבעקבותיה תתכן עליה בשיעור ההריונות. 2. לא יודע. יש צורך בפרטים נוספים.

19/03/2012 | 01:02 | מאת: שואלת

מצטערת ד"ר קול אבל לא הבנתי מה הקשרבין מה ששאלתי לתשובתך. אני שאלתי: 1) מה זו בדיקת פיפל 2)מדוע מזריקים צטרוטאיד לפני שאיבת ביציות והוסיף עוד שאלה : לאחר החזרת עוברים, מתי נכון לקחת אוביטרל ומה תפקידו לתשובתך אודה

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית