הזרעה ביתית

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/03/2012 | 17:32 | מאת: *

שלום, נשואה + 1 ולא מצליחים להביא עוד ילדים עקב שפיכה מעוכבת של בעלי, היינו בטיפול סקסלוגי וככל הנראה נובע מחלץ..כי בניסיונות אחרים שאני לא בביוץ הוא גומר שיתפתי רופא נשים כדאי שהוא יעשה לי הזרעה, אבל מרגישה לא בנוח - לא הראה אמפטיה ואף ביקש המלצה מסקסולוג... לעשות את ההזרעה לבד זה הליך שיכול לגרום לאיזשה זיהום? או שניתן ואף לגיטימי לא לרוץ עם זה לרופ?

17/03/2012 | 07:23 | מאת: פרופ' שחר קול

לאחר התנזלות הזרע במיכל סטרילי, אפשר לשאוב אותו למזרק, להזריק עמוק לנתרתיק. אין סיבה לזיהום.

17/03/2012 | 11:36 | מאת: המש

מספיק כוס חד פעמי? או שצריך משהו סטרילי לקנות מבית מרקחת? ומזרק שצריך לעבור סטריליות או שפשוט חשוב רק שיהיה חדש מאריזה?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית