ivf אחרי לידה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

15/03/2012 | 11:35 | מאת: אילהאם

שלום רב, אני בת 31. לפני כחודש ילדתי את בתי הראשונה בעזרת טיפול IVF. ברצוני לברר כמה זמן אחרי הלידה צריך לחכות כדי להתחיל בטיפול הפריה נוסף? האם צריך לעבוד את כל הפרוצידורה הטכנית מחדש? האם אני זכאית להשתתפות הקופה בטיפול נוסף? בועדה הקודמת אושרו לי עד 4 טיפולים. האם זה תקף גם להריון שני? אני מאוד רוצה להיכנס שוב להיריון ואני יודעת שמדובר בתהליך ארוך. (אמנם נכנסתי להיריון אחרי טיפול ראשון, אך עברתי כעשר הזרעות במשך שנה וחצי עם שני הריוניות שהסתיימו בהפלות בשבוע 10). אשמח לתשובתכם, אילהאם

15/03/2012 | 11:46 | מאת: פרופ' שחר קול

מציע לחכות למחזור ביוצי טבעי לפני ניסיון IVF נוסף. סל הבריאות כולל 2 ילדים למשפחה. יש צורך להגיש בקשה במסגרת קופת החולים שלך.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית