הפלות חוזרות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

04/03/2012 | 18:28 | מאת: מתוסכלת

שלום, לאחר 4 הפלות - 3 כימיות ואחת ע"י ציטוטק - מעולם לא נצפה דופק. עברתי הזרעות ופעם אחת שאיבה והחזרה (כל ההריונות היו מטיפולים) ביצעתי את הבדיקות הבאות: צילום רחם - תקין הסטרוסקופיה-תקין קריוטיפ-תקין קרישיות - בהתחלה יצא לי ערך של 10.5 לקרדיוליפין אך כשחזרתי על הבדיקה פעם נוספת היא יצאה תקינה. PCR F 2 MUTATION - תקין PCR F 5 LEIDEN - תקין PCR MTHFR (C677T) - הטרוזיגוט בדיקות זרע - תקין. אני ממש מתוסכלת - מה יכולה להיות הסיבה ואלו בדיקות נוספות ניתן לבצע? האם ייתכן כי הגוף שלי דוחה את העובר? האם יש עוד סיכוי להריון תקין?? תודה מראש..

05/03/2012 | 13:22 | מאת: ד"ר שחר קול

הגוף לא "דוחה" עוברים. עשית כל הבדיקות . יש סיכוי טוב להריון תקין בהמשך.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית