שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

03/03/2012 | 09:41 | מאת: קרן

שלום, התחלתי בימים אלה טיפול פוריות וכמובן לקיחת זריקות. שאלתי - יש לי מכשיר אופנים ביתי ,שאני משתמשת בו ביום יום. 1)האם במהלך הימים שאני לוקחת זריקות אני יכולה להמשיך להתעמל בו ? 2)והאם השימוש בו יכול לפגוע באיכות הזקיקים? 3)ונניח ותכתוב לי שכרגע אני יכולה להמשיך להתעמל, כי זה רק תחילת הטיפול , אבל מתי רצוי- באיזה יום של הזריקות להפסיק את השימוש באופנים ?? תודה קרן

03/03/2012 | 12:22 | מאת: פרופ' שחר קול

1. תלוי בעוצמת התגובה השחלתית. ככל שיותר מסיבית, כך יש להמעיט בפעילות גופנית. 2. לא 1. תלוי במספר הזקיקים ובקוטרם. שחלה מגורה מאוד, עם הרבה זקיקים , רגישה לטאומה, ולסבסוב.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית