שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

29/02/2012 | 23:16 | מאת: אני

שלום, אתמול גיליתי שאני בהריון (אני בטיפולי פוריות). כבר שבוע יש לי חום 38 מעלות שמסרב לרדת למרות שאני לוקחת 2 אקמול כל 4 שעות ולקחתי פעמיים ביום סטרפסילס. רופא המשפחה אמר שזו מחלה ויראלית. 1. קראתי שחום גבוה בשליש הראשון עלול לגרום למומים בעובר - האם אכן יש סיכון? 2. במידה ואכן יש מומים ניתן לגלות אותם בבדיקות ההריון שמבצעים? 3. האם האקמול והסטרפסילס מסוכנים? תודה מראש,

03/03/2012 | 08:11 | מאת: ד"ר שחר קול

1. סיכון קטן מאוד עם עלית חום מתונה ל - 38 מעלות. 2. להתייעצות עם רופא המטפל בהריון בסיכון. 3. לא

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית