שאיבה שלישית ללא הפריות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

26/02/2012 | 12:48 | מאת: אילי

שלום ד"ר קול, עברתי שלוש שאיבות, הראשונה פרוטוקול קצר עם גונל ואוביטרל שאבו 8 ביציות והופרו שניים, ללא היריון. פרוטוקול שני ארוך עם דקה, גונל אוביטרל, שאבו 7 ביציות עם 4 הפריות, שניים הוחזרו היריון כימי. ופרוטוקול שלישי קצר שוב עם גונל ודקה שאבו 6 ביציות ללא הפריות בכלל!! אין בעיית זרע. מה דעתך על הפרוטוקולים, והאם ניתן לעשות פרוטוקול אחר? עם הורמונים אחרים? חשוב לציין יש ליכבר ילדה מהזרעה.

27/02/2012 | 16:06 | מאת: ד"ר קול

הבעיה אינה נעוצה בפרוטוקול כזה או אחר, או בתרופות. יש לרדת לעומק הממצאים במעבדה, אולי שם ההסבר מדוע לא היו הפריות.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית