תמיכת אנדומטרין

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

25/02/2012 | 23:13 | מאת: לילך

שלום, בשבוע 11+6 ,לאחר הזרעה ,בת 37. עם שחרורי מיחידת הפוריות הרופא אמר שאפשר להפסיק תמיכת אנדומטרין כבר בשבוע שבע והכי הרבה אפילו תשע. החלטתי בכל זאת להמשיך באנדומטרין עד שבוע 12 ,ליתר בטחון כך שבעוד יומיים אפסיק ליטול.בינתיים ביצעתי שקיפות עורפית שהיתה תקינה ברוך השם. שאלתי בבקשה,האם הגזמתי עם האנדומטרין וזה חלילה עשוי להיות בעייתי לעובר?כיוון שקראתי שזה יכול להשפיע על התפתחות אברי המין הנקביים של העובר,האם זה נכון? אשמח להסבר ותשובה. תודה. לילך

26/02/2012 | 09:32 | מאת: דר' קול

סביר שלא ניגרם נזק. אין טעם לקחת תמיכה אם אין בכך צורך. לוקחים תרופות נחוצות וחיוניות. לא לוקחים תרופות כי "לא יזיק"....

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית