השרשה מאוחרת

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

25/02/2012 | 19:13 | מאת: אורלי

שלום ד"ר קול הכימי האחרון שלי התחיל מבטא 14, עלה ל-72 ואח"כ 221 ואז ירד. לפי זה ההשרשה היתה ממש לקראת הסוף- יום 10 להחזרה? קראתי כל מיני תגובות של רופאים הטוענים שאין בכלל דבר כזה השרשה מאוחרת אז איך מסבירים התחלה מבטאות נמוכות מאד. האם יש בלל השרשה מאוחרת? ומה זה אומר?

25/02/2012 | 19:45 | מאת: פרופ' שחר קול

השרשה מאוחרת קיימת ביונקים , ומאפשרת תזמון ההמטלה לתנאי מזג אויר אידיאלים שיאפשרו הישרדות מירבית. באדם כנראה שזה לא קיים. בטא שמתחילה נמוך לרוב מעידה על הריון שאינו תקין.

25/02/2012 | 20:00 | מאת: אורלי

האם העובדה שהפרוגסטרון היה 21 מעידה שהיה בעצם כימי חוץ רחמי?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית