מעקב ביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

23/02/2012 | 11:48 | מאת: נט

היי, אשמח בבקשה לעזרה.... היום התחלתי מעקב ביוץ לפני הזרעה- פעם ראשונה מצאו זקיק 15 מ"מ ועוד כמה קטנים. יש לי מרשם לאוביטרל - מה זה? מה זה עושה מתי מזריקים? איך ממשיכים פה? זימנו אוצי שוב למעקב זקיקים ביום ראשון האם הכל קורה מהיום להיום ? אשמח למידע תודה רבה

23/02/2012 | 13:16 | מאת: ד"ר קול

ביום א עדיף לבצע גם בדיקת דם. יש סיכוי קטן לביוץ במהלך סוף השבוע. אוביטרל משמש לגרימת הביוץ ותזמונו. ניתן בזריקה תת עורית לבטן.

23/02/2012 | 13:52 | מאת: נט

היי, מרגע הזרקת האוביטרל - כמה זמן יש לביוץ? מתי מתבצעת ההזרעה? תודה

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית