ביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

22/02/2012 | 12:44 | מאת: שאלה

שלום, ביום ראשון בדיקת US אולטראסאונד: זקיק בקוטר 16X15 מ"מ (ביום שישי הזקיק היה 11X14 מ"מ). רירית 9.1 מ"מ (ביום שישי 8.6 מ"מ). בדיקות דם מהיום: E2 -705 LH - 12.55 P - 4.00 (טבלת ייחוס שלב פוליקולארי: 0.5-4.8) היום בדיקת US: נצפה זקיק ממוטט עם הילה וסקולרית 8X16 מ"מ היכול להתאים לגופיף צהוב. רירית: 11 מ"מ. דוגלס: חופשי מנוזל. בדיקות דם: E2 = 352 LH = 19.47 P = 5.5 שאלותי: 1. האם התרחש ביוץ? 2. אם כן, מתי לדעתך התרחש הביוץ? 3. קיימנו יחסים אתמול בצהריים ואתמול בלילה. האם לדעתך זה היה לפני תחילת הביוץ ומכסה את חלון ההזדמנויות לביוץ? 4. האם יש טעם בניסיון נוסף היום בערב? (לא יתאפשר קודם). תודה רבה.

22/02/2012 | 12:52 | מאת: שאלה

בדיקות הדם הראשונות בשאלה הן מיום ראשון ולא מהיום. הבדיקות למטה הן בדיקות של היום בבוקר. תודה וסליחה על הבלבול.

22/02/2012 | 19:32 | מאת: פרופ' שחר קול

1. כן 2. ב- 24 השעות האחרונות 3. כן 4. לא יזיק...

23/02/2012 | 08:21 | מאת: שאלה

1. כתבת שהביוץ התרחש ב"24 השעות האחרונות" האם התכוונת שהוא התרחש ב- 24 השעות לפני ה-US כלומר בין יום שלישי בבוקר ליום רביעי בבוקר? או ב- 24 השעות האחרונות לפני התשובה שכתבת? 2. אם הביוץ התחיל בבוקר יום שלישי, האם קיום יחסים ביום שלישי בצהריים (בשעה שלוש לערך), יכול להיות שהיה מאוחר מידי (אני בת 42)? סליחה על ההתעקשות להבין, אני בטוחה שאתה מכיר את תחושת הלחץ וחיפוש הוודאות בנושא זה...

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית