הזרעה שניה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

21/02/2012 | 15:11 | מאת: פעם ראשונה

שלום, ביום שלישי שעבר עברתי הזרעה בפעם השניה, לוקחת תמיכה מיום שבת האחרון פעמיים ביום של כדור הנקרא דופסטון לחיזוק הפרוגרסטרון. 1. אשמח לקצת יותר מידע על הכדור הזה (ממה שקראתי הוא אמור לסדר מחזור ולא מסתדר לי אחרי הזרעה כדור מסוג זה - מאוד סומכת על הרופא שנתן לי אבל למה דווקא את זה? 2. כאבים/תהכווצויות בבטן התחתונה מדי פעם האם זה תקין בשלב זה 3. מה קורה בשבוע הראשון מההזרעה? תודה מראש

21/02/2012 | 16:05 | מאת: פרופ' שחר קול

1. מדובר בפרוגסטין סינטטי. 2. כן 2. כ - 6 ימים לאחר ההזרעה צפויה השתרשות העובר ברחם. בהצלחה.

21/02/2012 | 16:26 | מאת: פעם ראשונה

שלום דר' קול תודה על תגובתך המהירה 1. זה בסדר לקבל כדור זה לתמיכה בפרוגסטרון? מה דעתך על כדור זה? 2. הרירית הייתה 5 מ"מ ואני מבינה שהיא מעט דקה אבל זה גם תלוי מודדת, האם עדיין יכולה להיות השתרשות? האם יש משהו לקחת בשלב זה לרירית אם בכלל? 3. שתית נוזלים כמו מים - אני רגילה לשתות יחסית הרבה, האם בימים אלה צריכה לשתות פחות או מה הכמות המינימלית המותרת לשתיה?. תודה על התשובות זה מרגיע אותי מאוד.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית