הזרקות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

20/02/2012 | 21:19 | מאת: אוריה

דר' שחר שלום, בעלי ואני מנסים להכנס להריון שנה וחצי. הלכנו למומחה לפיריון. המורפולוגיה של בעלי נמוכה ואצלי כל הבדיקות תקינות. הרופא המליץ על הזרקות של penfill 75 יח' לתקופה של 15 ימים. זריקה ביוץ והזרעה. האם כל הזרעה מלווה בזריקות ביוץ? מה יכולות להיות הסיבות להחלטה שעלי לקבל זריקות? במידה ואני מאוד פרויה באופן טבעי, האם ההזרקות יכולות ליצור מצב בעייתי כל שהוא, או האם זה לא יוצר בעיה בכל מקרה? תודה מראש, אור

21/02/2012 | 08:59 | מאת: פרופ' שחר קול

1. עדיף, כדי לתזמן ההזרעה באופן מיטבי. 2. להגדיל הסיכוי להשגת הריון. 3. הסיכון העיקרי: ריבוי עוברים.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית