היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

17/02/2012 | 10:04 | מאת: שירן

שלום רב בת 40 עברתי לידות בעבר נקלטתי להריון טבעי אומנם לאחר שבעה ניסיונות בידיוק הייתי אמורה להתחיל טיפול לצערי ההריון לא התפתח ועברתי שני סבבי ציטוטק לאחר הוסת : חלל הרחם לא סדיר, עם זרימות בתוכו , בעובי 11 מ"מ נשלחתי להיסטרוסקופיה , הייתי מעוניינת לבצע לאחר עוד וסת וכמובן עד שבועיים אחרי כרגע ללא דימומים האם ניתן לחכות עוד חודש, או שלבצע החודש שזה יפול בשלב הלוטאלי.

17/02/2012 | 10:07 | מאת: פרופ' שחר קול

החשש הוא שנותר חומר הריוני ברחם. עדיף להיפטר ממנו מוקדם ככל האפשר.

17/02/2012 | 11:51 | מאת: שירן

כן אני מבינה כך התור הכי קרוב שהצלחתי להשיג בפרטי זה ביום ראשון זה יוצא בשלב הלוטאלי יש לזה משמעות אם לא אז אעשה ביום ראשון באופן פרטי ואם לא אז בציבורי לאחר הוסת זאת ההתלבטות

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית