דימום

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

14/02/2012 | 17:02 | מאת: מירה

שלום דר קול בחודש שעבר עשיתי הזרעה שלא הצליחה וקיבלתי מחזור רגיל, החודש החלטתי לעשות הפסקה מהטיפול ולנסות באופן טבעי, היום יום 16 למחזור יש לי דימומים חזקים וכאב בטן ואגן , ממה יכול לנבוע הדימום ?! והאם ישנו צורך לפנות לבדיקה רפואית ?!

14/02/2012 | 17:07 | מאת: פרופ' שחר קול

יתכן שיבוש בביוץ במחזור זה, אך לא ניתן לשלול סיבות נוספות. מציע להיבדק ע"י הגורם המטפל בך.

14/02/2012 | 17:09 | מאת: המשך

מה רמת הדחיפות של המקרה זה יכול לחכות עוד כמה ימים או כדאי לפנות למיון בהנחה הכאבי אגן חזקים ללא סמנים של חוב והקאות ?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית