ציסטה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

14/02/2012 | 13:10 | מאת: לי

שלום ד"ר לפני 3 חודשים עברתי הזרעה עם גונאל אף שלא הצליחה ובנוסף גרמה לציסטה. חודש לאחר מכן הרופאה המליץ לי על הפסקה כדי שהציסטה תיעלם (קיבלתי מחזור 27 יום לאחר הטיפול עם גונאל אף). עבר חודש (ניסנו טביע) ועכשיו המחזור מאחר לי ב6 ימים.(יש לציין שמעולם לא איחר לי המחזור).בדיקת היריון ביתית שלילית. 1. האם זה בגלל הציסטה? 2. ברגע שהמחזור מאחר זה אומר שהביוץ לא היה ביום ה14 מהתאריך שהיה אמור להגיע המחזור ?

14/02/2012 | 16:11 | מאת: פרופ' שחר קול

1. אולי 2. לא שכחי. לרוב מקבלים המחזור כ - 10-14 יום לאחר הביוץ במחזור בו היה שימוש בגונל. אם המחזור הגיע רק 27 יום לאחר הביוץ, הרי יש לשקול 2 אפשרויות: היה הריון "כימי" , לא היה ביוץ.

14/02/2012 | 22:59 | מאת: לי

סליחה התבלבלתי בהודעה הקודמת. התכוונתי שקבלתי מחזור באופן רגיל אחרי הגונל אף -לאחר 14 יום. עכשיו אחרי חודש הפסקה ומחזור סדיר יש לי איחור של 6 ימים. האם עדין יתכן שהיה הריון כימי? מה זה ?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית