שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

06/02/2012 | 09:04 | מאת: קרן

הי, טיפולי פוריות .. 1) מהי הסיבה לכך שלא תמיד מוצאים בכל הזקיקים ביציות וכן שלא כל הביציות תקינות? 2) לרוב אחרי כמה טיפולי פוריות ,הטיפול מצליח ונכנסים להריון ? בהתחשב שהכל תקין אצל שני בני הזוג!! תודה ויום טוב קרן

06/02/2012 | 10:22 | מאת: פרופ' שחר קול

1. חלק מהזקיקים אינם מכילים ביציות. תקינות הביציות היא תכונה גנטית, נראה. יש נשים עם אחוז גבוה של ביציות תקינות ולכן פוריותן טובה, ולהיפך. 2. תלוי בגיל האישה.

06/02/2012 | 10:32 | מאת: קרן

תודה על תשובתך המהירה 1) כתבת לי" שתקינות הביציות היא תכונה גנטית" ,האם יש בדיקה שאני יכולה לעבור כדי לבדוק מה המצב אצלי בגוף? 2)ואם בטיפול אחד הביציות לא היו טובות יכול זה מעיד על מה שהיה בשאר הטיפולים ? קרן

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית